You are here

Avoimet työpaikat

Haemme ammattitaitoisia tekijöitä alla oleviin tehtäviin.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisessä muodossa 13.1.2019 mennessä osoitteeseen: leena.klasila@pesmel.com.
Laita viestikenttään haettavan tehtävän nimi.

PÄÄSUUNNITTELIJA, MEKANIIKKA
Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely- pakkaus- ja varastojärjestelmien mekaniikan pääsuunnittelijan tehtävissä. Tehtävänkuva on projektiluontoista tiimityötä, jossa olet luomassa asiakkaalle toimivaa kokonaisuutta yhdessä suunnittelun ja projektoinnin ammattilaisten kanssa. Saat olla mukana vaativissa ja haastavissa projekteissa alusta loppuun asti. Olet vastuussa mm. layout- ja perustussuunnittelusta ja olet yrityksen tekninen avainhenkilö kansainvälisessä asiakasrajapinnassa.

Olet kotonasi monimutkaisten kokonaisuuksien hallinnassa. Olet luova ja innovatiivinen sekä haluat sitoutua yhteiseen tavoitteeseemme.

Edellytämme, että koulutuksesi pohjautuu konetekniikkaan ja sinulla on vähintään 5 vuoden työkokemus. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Omaat hyvät ihmissuhde- ja organisointitaidot. Esiintyminen, neuvottelu ja yhteistyö sujuu sinulta luonnollisesti. Hallitset AutoCad ja Autodesk Inventor -ohjelman tai jonkun muun vastaavan 3D-suunnitteluohjelman. Toivomme entuudestaan kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Lisäksi hyvä paineilman, hydrauliikan ja automaation yleistuntemus on suotavaa.

Hakijalla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Lisäksi odotamme hakijalta matkustusvalmiutta.<

Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa tuoteryhmäpäällikkö Juha Luhtala: puh. 0207 009 724, juha.luhtala@pesmel.com

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA
Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely- pakkaus- ja varastojärjestelmien mekaanisen suunnittelun parissa. Tehtävänkuvasi on projektiluontoista tiimityötä, jossa olet luomassa asiakkaalle toimivaa kokonaisuutta yhdessä muiden suunnittelun ammattilaisten kanssa. Pääset itse konkreettisesti näkemään oman suunnittelusi tuloksen.

Olet kotonasi monimutkaisten kokonaisuuksien hallinnassa. Olet luova ja innovatiivinen sekä haluat sitoutua yhteiseen tavoitteeseemme. Olet analyyttinen ja sinulta löytyy myös osaamista sekä kiinnostusta soveltavaan tekniseen laskentaan.

Edellytämme, että koulutuksesi pohjautuu konetekniikkaan ja hallitset Autodesk Inventor -ohjelman ja/tai jonkun muun vastaavan 3D -suunnitteluohjelman. Toivomme, että sinulla on entuudestaan kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus konepajatoiminnoista ja muista teknisistä tehtävistä.

Hakijalla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Lisäksi odotamme hakijalta matkustusvalmiutta.

Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa suunnittelupäällikkö Petteri Laamanen: puh. 0207 009 720, petteri.laamanen@pesmel.com

TERÄSRAKENNESUNNITTELIJA / -LASKIJA
Työskentelet automaattisten korkeavarastojen hyllystöjen ja hyllytalojen rakenteiden ja ratkaisujen määrittelyssä sekä niiden kustannuslaskennassa.

Toimit asiakasrajapinnassa myynnin tukena tuoteryhmäpäällikön vetämässä tiimissä. Työskentelet myyntivaiheessa asiakasratkaisujen ideoinnissa ja tuet suunnittelutiimin työtä projektien toteutuksessa. Lisäksi ylläpidät tuoteryhmäsi tuoteportfolion sisältöä. Tehtävänkuva on vuorovaikutteista tiimityötä oman organisaation, eri sidosryhmien ja yhteistyöverkostojen kanssa.

Edellytämme että sinulla on tekninen koulutus teräsrakentamisesta. Tunnet nykyaikaiset työskentelytavat, menetelmät ja suunnitteluohjelmistot. Toivomme, että sinulla on entuudestaan EN 1090 standardin tuntemusta ja TEKLA suunnitteluohjelmiston osaamista. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tarjouslaskennasta ja teollisuusrakentamisen materiaalituntemuksesta.

Hakijalla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Lisäksi odotamme hakijalta matkustusvalmiutta.

Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa suunnittelupäällikkö Petteri Laamanen: puh. 0207 009 720, petteri.laamanen@pesmel.com

VANHEMPI SÄHKÖSUUNNITTELIJA JA NUOREMPI SÄHKÖSUUNNITTELIJA
Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely-, pakkaus- ja varastojärjestelmien sähkösuunnittelun parissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. piirikaavio- ja layoutsuunnittelua sekä sähköpistekarttojen ja kaapeliluetteloiden tekoa. Työ on projektiluontoista tiimityötä, jossa olet luomassa toimivaa kokonaisuutta asiakkaalle, yhdessä muiden suunnittelun ammattilaisten kanssa. Pääset itse konkreettisesti näkemään oman työsi tuloksen sekä toimimaan kansainvälisessä ympäristössä. Työ sisältääkin vähäisessä määrin matkustusta kotimaan sekä ulkomaan työkohteissa.

Vanhempi sähkösuunnittelija
Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on hyvä sähkö-automaatiojärjestelmien tuntemus, hyvät ATK-taidot sekä useamman vuoden kokemus sähkösuunnittelutehtävistä ja hallitset EPLAN tai CADS ohjelmiston.

Nuorempi sähkösuunnittelija
Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on sähkö-automaatiojärjestelmien tuntemus, hyvät ATK-taidot sekä itseohjautuvuus. Hakijalla tulee olla tehtävää vastaava insinöörin koulutus.

Hakijalla tulee olla kohtuullinen suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito.

Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa suunnittelupäällikkö Harri Hautala: puh. 0207009634, e-mail: harri.hautala@pesmel.com

VANHEMPI AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA JA NUOREMPI AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA
Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely- pakkaus- ja varastojärjestelmien logiikka, HMI, ja sähkökäyttöjen parissa. Tehtävänkuva on projektiluontoista tiimityötä, jossa olet luomassa asiakkaalle toimivaa kokonaisuutta yhdessä muiden suunnittelun ammattilaisten kanssa. Pääset itse konkreettisesti näkemään oman suunnittelusi tuloksen ja toimimaan kansainvälisessä ympäristössä.

Olet kotonasi monimutkaisten kokonaisuuksien hallinnassa. Olet luova ja innovatiivinen sekä haluat sitoutua yhteiseen tavoitteeseemme.

Työtehtäviisi kuuluvat projektien automaatiosuunnit­telu ja laitteiden tehdastestaus sekä käyttöönotto ja koulutus loppuasiakkaalla ympäri maailman.

Vanhempi automaatiosuunnittelija
Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on hyvä sähkö-automaatiojärjestelmien ja käyttöjen tuntemus, sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Siemens ja/tai Allen Bradley, PLC ja HMI ohjelmointitekniikan osaaminen.

Nuorempi automaatiosuunnittelija
Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on sähkö-automaatiojärjestelmien, käyttöjen, PLC ja HMI tuntemus. Tehtävää vastaava insinöörin koulutus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito.

Hakijalla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Lisäksi odotamme hakijalta matkustusvalmiutta.

Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa Automaation suunnittelupäällikkö Tuomo Ranto: puh. 0207 009 736, tuomo.ranto@pesmel.com

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ
Modernien tehtaiden monimutkaisuus vaatii tuekseen älykkään ohjelmiston, joka mukautuu reaaliaikaisesti muuttuvaan ympäristöönsä. Pesmelin Warehouse Management System -järjestelmän tärkein tehtävä on hallita ja ohjata alla toimivaa automaatiota. Etsimme parhaillaan kanssamme saman henkisiä tekijöitä vahvistamaan kasvavaa WMS-tiimiämme. Tule, toteuta ja näe itse, kuinka koodisi herättää tehtaan eloon!

Tehtävän edellytykset
- Muutaman eri ohjelmointikielen sujuva hallinta (suurin osa nykyisestä koodipohjasta on kirjoitettu kielillä C#, Java, Javascript, T-SQL, VBScript).
- Kokemusta tietokannoista
- Hallitset englanninkielen

Plussaa jos…
- Sinulla on kokemusta avoimen lähdekoodin kehityksestä. Kuulisimme ja näkisimme mielellämme mitä olet tuottanut. Mainitsethan siis asiasta hakemuksessasi!
- Olet halukas oppimaan ja kehittämään osaamistasi
- Olet antaumuksellinen henkilö ja jaat kanssamme samat arvot avoimuudesta, omistautuneisuudesta, rehellisyydestä ja innovoinnista
- Olet valmis ohjaamaan yrityksemme tulevaisuuteen yhdessä mahtavien työtovereiden kanssa

Muuta
Haemme joukkoomme sekä nuoria lahjakkuuksia että kokeneita tekijöitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän johtavasta ja kasvavasta suomalaisesta materiaalinkäsittelyalan yrityksestä. Kun löydämme sopivan henkilön, meillä on tapana räätälöidä toimenkuva hänelle sopivaksi, toimenkuvasi tulee siis eniten riippumaan sinusta itsestäsi. Asiakasprojekteissamme työskennellessäsi sinulla on myös halutessasi mahdollisuus matkustaa ympäri maailman!

Toimit osana nuorekasta ja kehittyvää tiimiä, käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet, ja työhön perehdytyksessä olemme tukenasi. Haluamme kehittää osaamistamme kouluttamalla työntekijöitämme jatkuvasti.

Sijaintina Seinäjoki tai Kauhajoki.

Tehtävään liittyvissä asioissa lisätietoa antaa Tuomas Vuorenmaa: puh. 020 700 9735, e-mail: tuomas.vuorenmaa@pesmel.com

MYYNTISUUNNITTELIJA
Työskentelet automaattisten korkeavarastojen ja logistiikan innovatiivisessa tiimissämme myynnin tukena. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaidemme logistiset haasteet Pesmelin kehittyneellä Material Flow How -konseptilla, erityisesti paperi-, metalli- ja rengasalalla.

Työtehtäviisi kuuluu mm.
- Asiakaskohtaisten ratkaisujen ideointi ja määrittely
- Layout-suunnittelu
- Kustannuslaskenta

Edellytämme sinulta
- Teknistä korkeakoulutusta
- Suunnitteluohjelmien AutoCad ja Autodesk Inventor (tai vastaavat) hallintaa
- MS Office -työkalujen osaamista
- Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
- Halua oppia uutta

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen suunnittelu- ja/tai myyntityöstä. Kun oikea ihminen tiimiimme löytyy, räätälöimme työtehtävän juuri sinun erityisosaamisesi ja kiinnostuksesi mukaiseksi. Kerrothan siis hakemuksessa avoimesti osaamisestasi ja mielenkiinnonkohteistasi.

Työsi on aktiivista yhteistyötä oman organisaation ja asiakkaan edustajien kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vierailemaan asiakkaiden kohteissa ympäri maailman.

Työskentelypaikkasi on Kauhajoki, Seinäjoki tai Helsinki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa tuoteryhmäpäällikkö Eero Anttila: puh. 0207 009 685, eero.anttila@pesmel.co

VARAOSAMYYJÄ
Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely- pakkaus- ja varastojärjestelmien varaosatoimitusten parissa. Tehtävänkuvaan kuuluu varaosien tarjoaminen ja myynti tarjouspyyntöjen perusteella. Varaosatilausten vastaanotto, käsittely, toimitusvalvonta sekä hinnoittelu. Vastaat myös laskutuksesta. 

Sinulla on mielellään tekninen koulutus. Hyvä englanninkielentaito ja muut kielitaidot ovat eduksi. Teknistenpiirustusten lukutaito on välttämättömyys sekä erittäin hyvä oman työn organisointikyky. Tunnet myös toimitus- ja sopimusehdot.

Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa Service johtaja Marko Heikkinen: puh. 0207 009 683, marko.heikkinen@pesmel.com

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA, SERVICE
Haemme Service -osastolle Helsinkiin Automaatioinsinööriä ohjelmointi- ja käyntiinajotehtäviin. Asiantuntijanamme sinulla on mahdollisuus nähdä työsi tulokset käytännössä ja voit kehittyä projektien mukana. Työssäsi vastaat Servicen sopimusasiakkaiden ja erillisprojektien suunnittelusta, ohjelmoinnista ja käyntiinajosta. Projektit hoidetaan yksi kerrallaan ja niiden kesto vaihtelee muutamasta päivästä kahteen - kolmeen viikkoon.

Odotamme sinulta:
- Kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista (Siemens S5, S7 ja Tia Portal, Allen Bradley tuntemus luetaan eduksi)
- Sähkökäyttöjen ja taajuusmuuttajien tuntemusta
- Matkustusvalmiutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti asiakkaiden parissa
- Hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa

Toimit osana kansainvälistä organisaatiota ja pääset työskentelemään ympäri maailman. Tehtävä on itsenäinen ja siinä vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä erittäin hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta opistotasoista työhön soveltuvaa teknistä koulutusta sekä halua oppia uutta. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavanlaisesta työstä.

Sijoituspaikkana on Helsinki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa Service johtaja Marko Heikkinen: puh. 0207 009 683, marko.heikkinen@pesmel.com

Students

For student we offer an inspiring, international working athmosphere withg material handling systems. Training in Pesmel will open many interesting opportunities for later employment. We encourage you to put your knowledge into practice and to challenge your skills in a working environment. You can apply for a summer job, practical training or for doing your diploma work.

Please fill in our open application.