You are here

Avoimet työpaikat

Haemme osaajia alla oleviin tehtäviin.
Mikäli kiinnostuit jostakin tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköisesti 24.6.2017 mennessä osoitteella: anna.koivula(at)pesmel.com. Huom! laita viestikenttään hakemasi työtehtävän nimi.
 

ICT/WMS AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

Avainasiakaspäällikkönä vastaat tärkeistä asiakkaistamme olemalla yhteyshenkilönä ICT/WMS toimituksissa sekä jälkimarkkinoinnissa. Asiakkainasi ovat sellu-, paperi- ja terästehtaiden ICT/WMS järjestelmistä vastaavat ja niitä käyttävät henkilöt. Keskeistä työssäsi on asiakassuhteen johtaminen ja sen jatkuvuuden varmistaminen sekä uusien ratkaisu- ja kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen. Vastaat asiakkaille tarjottavista palveluista ja niiden tuloksellisesta kehittämisestä. Tulet työskentelemään osana Pesmel ohjelmatuotantotiimiä Kauhajoella tai Seinäjoella.

Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on avainasiakassuhteiden tärkeyden ymmärtäminen sekä it-alan palvelutuotannon tuntemus ja kyky sujuvaan vuorovaikutukseen alan ammattilaisten kanssa. Tehtävänkuva on itsenäinen ja vastuullinen, jossa vaaditaan tuloshakuisuutta.

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin johtavasta ja kasvavasta suomalaisesta materiaalinkäsittelyalan yrityksestä. Olet osana kehittyvää ja nuorekasta tiimiä, jossa sinulla on koko organisaation tuki työllesi. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön kansainvälisessä ympäristössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Odotamme sinulta tuloksentekijän asennetta, näyttöä menestyksekkäästä B-to-B myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta sekä ymmärrystä ITC-palvelutuotannosta. Sinulla tulee olla vakuuttavat esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaidot sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ratkaisukeskeisellä asenteella. Työ vaatii matkustusvalmiutta.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa Tuotehallintajohtaja Marko Nousiainen:
puh. 0207 009 730, e-mail: marko.nousiainen(at)pesmel.com

ICT-SUUNNITTELIJA

Työtehtäviin kuuluvat WMS ”Warehouse Management System” -tietohallintajärjestelmien ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävät eri kohteissa ympäri maailman. Työhönottopaikkana on Kauhajoki, mutta sijoituspaikkana voi olla myös Seinäjoki.

Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on Microsoft SQL tai Oracle SQL -tietokannan, VB.NET ja C#/C/C++ ohjelmointikielien sekä tietoliikenneprotokollien osaaminen, VMware ja Hyper-V -virtuaaliympäristöjen tunteminen sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Lisäksi odotamme hakijalta matkustusvalmiutta, tiimityöskentelytaitoja ja aikaisempaa työkokemusta ICT-alalta.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa ICT suunnittelupäällikkö Sauli Ketola:
puh. 0207 009 698, e-mail: sauli.ketola(at)pesmel.com

VANHEMPI AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA JA NUOREMPI AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Työtehtäviin kuuluvat projektien automaatiosuunnit­telu ja laitteiden tehdastestaus sekä käyttöönotto ja koulutus loppuasiakkaalla ympäri maailman.

Vanhempi automaatiosuunnittelija
Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on hyvä sähkö-automaatiojärjestelmien ja käyttöjen tuntemus. Siemens ja/tai Allen Bradley, PLC ja HMI ohjelmointitekniikan osaaminen, sekä vahva kokemus vastaavista tehtävistä. Hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito.

Nuorempi automaatiosuunnittelija
Edellytyksenä tehtävän hoitamiselle on sähkö-automaatiojärjestelmien, käyttöjen, PLC ja HMI tuntemus. Tehtävää vastaava insinöörin koulutus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito. Sijoituspaikkana on Kauhajoki tai Seinäjoki.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa Automaation suunnittelupäällikkö Tuomo Ranto:
puh. 0207 009 736, tuomo.ranto(at)pesmel.com

MEKANIIKKASUUNNITTELIJA

Työskentelet raskaan teollisuuden käsittely- pakkaus- ja varastojärjestelmien suunnittelun parissa. Tehtävänkuva on projektiluontoista tiimityötä, jossa olet luomassa asiakkaalle toimivaa kokonaisuutta yhdessä muiden suunnittelun ammattilaisten kanssa. Pääset itse konkreettisesti näkemään oman suunnittelusi tulokset.

Olet kotonasi monimutkaisten kokonaisuuksien hallinnassa ja sinulla on kokemusta kone –ja laitesuunnittelusta. Olet luova ja innovatiivinen sekä haluat sitoutua yhteiseen tavoitteeseemme.

Edellytämme että koulutuksesi pohjautuu konetekniikkaan ja hallitset Autodesk Inventor -ohjelman tai jonkun muun vastaavan 3D -suunnitteluohjelman. Myös automaatiojärjestelmien tuntemus sekä pneumatiikan, hydrauliikan ja lujuuslaskennan kokemus katsotaan eduksi.

Työhön perehdytyksessä olemme tukenasi. Haluamme myös kehittää osaamistamme kouluttamalla työntekijöitämme jatkuvasti. Lisäksi tarjoamme käyttöösi nykyaikaiset työkalut.

Tehtävänkuvaan liittyvissä asioissa lisätietoa antaa suunnittelupäällikkö Petteri Laamanen:
puh. 0207 009 720, petteri.laamanen(at)pesmel.comIf we do not have a suitable open position at the moment, please fill our open application.

Students

For student we offer an inspiring, international working athmosphere withg material handling systems. Training in Pesmel will open many interesting opportunities for later employment. We encourage you to put your knowledge into practice and to challenge your skills in a working environment. You can apply for a summer job, practical training or for doing your diploma work.

Please fill in our open application.